VIQUI
Seguidors
dijous, 27 de febrer del 2020
PATATES AMB ANXOVES O PERNIL AL FORN
I ngredients:
- 1 k. de patates
– una ceba
– 1 llauna d’anxoves , també es pot fer amb trossets de pernil salat, trinxat
– 1 ampolla de crema de llet
– un got de llet
– 50 g. de mantega.
Bullir les patates amb la pell.
Estofar la ceba filetejada.
Posar la meitat de les patates tallades a rotllanes a una plata untada amb mantega.
Afegir-hi la ceba estofada, i les anxoves fetes a trossets, o pernil.
Cobrir amb les patates restants. Posar-hi la llet i la crema de llet, el formatge ratllat i trossets de mantega.
Posar-ho al forn fis que estigui daurat.
Etiquetes::
PATATES
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada