VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 7 de gener del 2020

PASTÍS DE PINYA FRED. - un altre



Un paquet de pa de motlle sense crosta

3 talls de pinya en natural ( no amb almívar ) i el suc 

Una terrina de formatge  d’untar cremós

200 gr. de pernil dolç

4 ous

¼ de litre de llet sencera

sal

oli de girasol per untar el motlle


 Unteu el motlle amb oli de girasol. Poseu la pinya al fons del motlle, damunt el pa, de manera que cobreixi tota la base...

Amb un pinzell, suqueu el pa amb suc de pinya; poseu el pernil dolç, i formatge, una altra vegada pa, sucat amb suc de pinya;  escampar  formatge, i torneu a repetir una vegada de pa, el pernil i una de formatge, acabeu amb pa.

Bateu els ous amb la llet i una mica de sal i aboqueu damunt del pa
escalfeu el forn a 180ºC, i enforneu de 35 a 40 minuts...

Un cop fred desemmotllar. Pinteu la pinya  amb

 una mica d’almívar (sense que quedi moll el pa) 

només perquè no s’eixugui.Adornar al teu gust.

 Serviu ben fred

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada