Un paquet de
pa de motlle sense crosta
3 talls de
pinya en natural ( no amb almívar ) i el suc
Una terrina
de formatge d’untar cremós
200 gr. de
pernil dolç
4 ous
¼ de litre
de llet sencera
sal
oli de
girasol per untar el motlle
Unteu el motlle amb oli de girasol. Poseu la
pinya al fons del motlle, damunt el pa, de manera que cobreixi tota la base...
Amb un pinzell, suqueu el pa amb suc
de pinya; poseu el pernil dolç, i formatge, una altra vegada pa, sucat amb suc de pinya; escampar formatge, i torneu a repetir una vegada de pa,
el pernil i una de formatge, acabeu amb pa.
Bateu els ous amb la llet i una mica de sal i aboqueu damunt del pa
escalfeu el forn a 180ºC, i enforneu
de 35 a 40 minuts...
una mica d’almívar (sense que quedi moll el pa)
només perquè no s’eixugui.Adornar al teu gust.
Serviu ben fred
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada