VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 15 de gener del 2020

MIGAS AMB LLARDONS




Les vaig fer una mica a ull, perquè ja feia dies que ho pensava, i quan em vaig decidir, no tenia cansalada.

Pa eixut

Pebrot verd

Llardons 100 g. ?  més o menys

Oli - Sal –pebre

Bastants alls.

Tallar el pa a trossets, i espolsar-hi aigua, sense que quedi molll, però s’ha d’humitejar.

Trinxar els llardons, i passar-los per la paella.

 Retirar-los.

Laminar els alls, i  fregir-los, amb el foc molt baix, ( es cremen molt ràpid ) retirar-los, fregir els pebrot verd, a tiretes, guardar-ho.

Posar-hi el pa i anar remenant contínuament, fins que es vegi que està ven fregidet.

Afegir-hi els alls, i els llardons, i continuar remenant, perquè quedi tot  ven barrejat.

Servir adornat  amb el pebrot verd. Servir ven calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada