Les vaig fer una mica a ull, perquè ja feia
dies que ho pensava, i quan em vaig decidir, no tenia cansalada.
Pa eixut
Pebrot verd
Llardons 100 g. ? més o menys
Oli - Sal –pebre
Bastants alls.
Tallar el pa a trossets, i espolsar-hi aigua, sense
que quedi molll, però s’ha d’humitejar.
Trinxar els llardons, i passar-los per la
paella.
Retirar-los.
Laminar els alls, i fregir-los, amb el foc molt baix, ( es cremen
molt ràpid ) retirar-los, fregir els pebrot verd, a tiretes, guardar-ho.
Posar-hi el pa i anar remenant contínuament,
fins que es vegi que està ven fregidet.
Afegir-hi els alls, i els llardons, i continuar
remenant, perquè quedi tot ven barrejat.
Servir adornat amb el pebrot verd. Servir ven calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada