VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 4 de desembre del 2019

FRICANDO DE POLLASTRE

       

Un pollastre a trossos

200 g. De xampinyons

4 copes de vi d’oporto si pot ser

Una ampolla de crema de llet

100 g. De mantega

2 cebes

1 gra d’all

½ copeta de whisky

3 o 4 cullerades de tomàquet fregit

Julivert.

Sal i pebre.

Salpebrar el pollastre i posar-lo
rostir amb la mantega.

Quan estigui rosset, posar-hi la ceba.

Quan estigui rossa afegir-hi el tomàquet, flamejar-ho amb el  whisky, deixar-ho que s’evapori, i posar-hi el vi i deixar-ho uns 10 minuts.

Passar els xampinyons per la paella amb un granet d’all, i afegir-ho a la cassola junt amb la crema de llet, deixar-ho uns moments, i espolsar-hi el julivert trinxat.

Aquest pollastre és millor fer-ho el dia abans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada