Un
pollastre a trossos
200 g. De
xampinyons
4 copes
de vi d’oporto si pot ser
Una ampolla
de crema de llet
100 g. De
mantega
2 cebes
1 gra d’all
½ copeta
de whisky
3 o 4
cullerades de tomàquet fregit
Julivert.
Sal i
pebre.
Salpebrar
el pollastre i posar-lo
rostir amb
la mantega.
Quan estigui
rosset, posar-hi la ceba.
Quan estigui
rossa afegir-hi el tomàquet, flamejar-ho amb el whisky, deixar-ho que s’evapori, i posar-hi el
vi i deixar-ho uns 10 minuts.
Passar els
xampinyons per la paella amb un granet d’all, i afegir-ho a la cassola junt amb
la crema de llet, deixar-ho uns moments, i espolsar-hi el julivert trinxat.
Aquest pollastre
és millor fer-ho el dia abans.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada