VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 25 de novembre del 2019

CARN MAGRE o LLOM – 1




Ingredients:

- 6 talls de carn magre

– 6 albercocs

 – 1 ceba

 – 1 cullerada de mel

– 1 cullerada de salsa de soja

 – 1 cullerada de farina

 - 1 cullerada de sucre cremat

– ½ got de brou o aigua 

- un raget de vi blanc

- oli, sal i pebre
.
Salpebrar la carn, passar-la per farina i fregir. Guardar i en el mateix oli fregir els albercocs.

Guardar junt amb la carn. Fregir la ceba  trinxada molt poc a poc, afegir-hi el vi.

Quan estigui cuita, triturar junt amb el brou, la mel, la salsa de soja i el sucre cremat. Tornar a posar a la paella, posar-hi la carn i els albercocs, i deixar que faci xup, xup 10 minuts.

 Servir calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada