VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 1 de novembre del 2019

VEDELLA AMB CREMA DE XAMPINYONS



 
INGREDIENTS:

- un tall rodó de vedella petit ( també es pot fer amb un rodó de carn magre)

– una ampolla de crema de llet

 – 500g. de xampinyons

 – 3 grans d’all

 – 2 cebes

– 2 tomàquets

– un tros de tronc d’api

- una copa de vi blanc

– oli sal i pebre.

Salpebrar la carn i posar-la a enrossir a foc viu.

Afegir-hi la ceba mal tallada, els xampinyons i  els tomàquets.

Deixar-ho coure 10 minuts, afegir-hi el vi i deixar-ho  ½ hora  tapat amb l’olla de pressió.

 Destapar i posar-hi la crema de llet i deixar-ho coure 10 minuts més amb l’olla destapada ( o sigui sense pressió )

Treure la carn i deixar-la refredar.

 Passar tot el de l’olla per el mini pimer.

Tallar la carn fineta i posar-la a una safata i servir amb la salsa per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada