INGREDIENTS:
- un tall rodó de
vedella petit ( també es pot fer amb un rodó de carn magre)
– una ampolla de
crema de llet
– 500g. de xampinyons
– 3 grans d’all
– 2 cebes
– 2 tomàquets
– un tros de tronc
d’api
- una copa de vi
blanc
– oli sal i pebre.
Salpebrar la carn i
posar-la a enrossir a foc viu.
Afegir-hi la ceba
mal tallada, els xampinyons i els
tomàquets.
Deixar-ho coure 10
minuts, afegir-hi el vi i deixar-ho ½
hora tapat amb l’olla de pressió.
Destapar i posar-hi la crema de llet i
deixar-ho coure 10 minuts més amb l’olla destapada ( o sigui sense pressió )
Treure la carn i
deixar-la refredar.
Passar tot el de l’olla per el mini pimer.
Tallar la carn
fineta i posar-la a una safata i servir amb la salsa per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada