Un
k. i ½ de patates
100 g.. De pernil
100
g. De bacon
½
litre de llet
50
g. De mantega
50
g. De formatge ratllat.
3
ous
Un
pot de tomàquet sofregit
Sal,
i pebre
Julivert
Bullir
les patates amb pell. Pelar-les, i aixafar-les bé, anant incorporant la llet,
per amorosir-les, afegint, també la mantega.
(
per aixafar-les, jo ho faig, amb el batedor de les sopes)
Fregir
una mica el bacon, i el pernil, trinxat
petit i afegir-ho al puré de patata.
Batre
els ous, amb sal, i pebre, i el julivert trinxat i afegir-ho tot al puré.
Untar
un motlle amb mantega, i abocar-ho tot.
Coure
al forn 30 minuts.
Servir
acompanyat del tomàquet fregit. ( això és optatiu ) també es pot acompanyar, d’una amanida.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada