VIQUI
Seguidors
dimecres, 23 d’octubre del 2019
LLATA DE VEDELLA
½ k de llata de vedella
Un tomàquet
Una copa de brandi
Una copa de vi ranci
Una copa d’aigua
Un potet de bolets
Una ceba
Una galeta,
10 o 12 ametlles torrades
Farina
Julivert
Alls
Oli – sal – i - pebre.
Salpebrar els tall, enfarinar-ho, i fregir molt poquet.
En el mateix oli fregir la ceba, els alls ( guardar-ne un parell per la picada) i el tomàquet.
Posar-ho a una cassola, i posar-hi el tall.
Afegir-hi el vi l’aigua i el brandi, i deixar-ho bullir uns 25 minuts.
Posar-hi els bolets,i fer una picada, amb les ametlles, la galeta, i el julivert.
Deixar-ho coure uns 10 minuts més.
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada