Ingredients:
- Una coliflor no gaire grossa
- 100 g de pernil dolç
– 3 ous
– un
potet de crema de llet
- Pebre – Sal
– 50 g , de formatge ratllat
– un
potet de xampinyons laminats.
Tallar la coliflor en ramets, i bullir-les en
aigua amb sal. Passar per la paella els xampinyons amb un granet d’all ben
trinxat.
Després de cuinar la coliflor, escorre-la i
aixafar-la ben fina, amb un forquilla,
barrejar-hi els xampinyons, els ous batuts, el formatge ratllat i la crema de
llet. Posar-hi sal, i pebre.
Agafar
un motlle untat amb mantega i folrar el fons amb el pernil dolç i
posar-hi el preparat.
Cuinar a bany maria al forn fins que estigui
cuit. ( punxar amb un escuradents, i si surt net ja està cuit)
OBSERVACIONS:
Tenir molta cura amb l’all, el millor és escalfar l’oli, apagar el foc i tirar-hi l’all. Posar-hi els
xampinyons, tornar a encendre el foc, i deixar-los coure una mica tot junt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada