VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 17 d’octubre del 2019

PASTÍS DE COLIFLOR - 1

                      
Ingredients:

- Una coliflor no gaire grossa

- 100 g de pernil dolç

– 3  ous

 – un potet de crema de llet

 -  Pebre – Sal

 50 g, de formatge ratllat

 – un potet de xampinyons laminats.

Tallar la coliflor en ramets, i bullir-les en aigua amb sal. Passar per la paella els xampinyons amb un granet d’all ben trinxat.

Després de cuinar la coliflor, escorre-la i aixafar-la ben fina,  amb un forquilla, barrejar-hi els xampinyons, els ous batuts, el formatge ratllat i la crema de llet. Posar-hi  sal,  i pebre.

Agafar  un motlle untat amb mantega i folrar el fons amb el pernil dolç i posar-hi  el preparat.

Cuinar a bany maria al forn fins que estigui cuit. ( punxar amb un escuradents, i si surt net ja està cuit)
OBSERVACIONS: Tenir molta cura amb l’all, el millor és escalfar l’oli,  apagar el foc i tirar-hi l’all. Posar-hi els xampinyons, tornar a encendre el foc, i deixar-los coure una mica tot junt.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada