VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 14 d’octubre del 2019

CONSELLS PRÀCTICS SOBRE VERDURES


VERDURA

 Perquè la verdura quedi amb el seu color verd, posar – la a coure i quan l’aigua ja bulli , no tapar-la del tot , a no ser que es cogui amb l’olla a pressió

 VERDURA

 Si la verdura que tenim de cuinar s’ha quedat una mica pansida , posar-la amb remull amb aigua un raget de vinagre, i una cullerada de sucre. 

 VERDURA 

 L’aigua de bullir verdures pot servir per moltes coses:
-  Per bullir pasta 

– Per afegir a un brou que ja tinguis fet

 – Per fer una mica de sopa posant-hi ½ pastilla de caldo concentrat

 – Per fer com si fos beixamel, però en lloc de llet fer servir suc de verdures


 VERDURA 

 Quan es fa samfaina, posar-hi dos ditets de vi blanc sec. Fa pujar el gust, i és més bo. 

VERDURA CARXOFES

 Perquè les escarxofes no es posin negres , es posen a coure amb aigua i un raget de llimona , o amb una culleradeta de farina 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada