VIQUI

Seguidors
dilluns, 14 d’octubre del 2019
CONSELLS PRÀCTICS SOBRE VERDURES
VERDURA
Perquè la verdura quedi amb el seu color verd, posar – la a coure i quan l’aigua ja bulli , no tapar-la del tot , a no ser que es cogui amb l’olla a pressió
VERDURA
Si la verdura que tenim de cuinar s’ha quedat una mica pansida , posar-la amb remull amb aigua un raget de vinagre, i una cullerada de sucre.
VERDURA
L’aigua de bullir verdures pot servir per moltes coses:
- Per bullir pasta
– Per afegir a un brou que ja tinguis fet
– Per fer una mica de sopa posant-hi ½ pastilla de caldo concentrat
– Per fer com si fos beixamel, però en lloc de llet fer servir suc de verdures
VERDURA
Quan es fa samfaina, posar-hi dos ditets de vi blanc sec. Fa pujar el gust, i és més bo.
VERDURA CARXOFES
Perquè les escarxofes no es posin negres , es posen a coure amb aigua i un raget de llimona , o amb una culleradeta de farina
Etiquetes::
VERDURES
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada