VIQUI
Seguidors
dimecres, 25 de setembre del 2019
PASTÍS D’ESPINACS
Ingredients:
½ k. d’espinacs congelats
– ½ k. de patates
- 1 llauna de tonyina
– 2 ous
– ½ ampolla de crema de llet
–
-
-
– formatge a llesquetes
– oli - sal i pebre.
Posar-ho a una plata per anar
al forn. Posar-hi les llesquetes de formatge.
Acabar de
posar-hi la mantega i el formatge i posar-ho a gratinar al forn.
( Si les patates quedaven massa eixutes, posar-hi una mica de suc de
bullir-les)
OBSERVACIONS: perquè el
pastís sigui més lleuger, fer les dues
capes d’espinacs en lloc de posar-hi la patata. I en lloc de posar-hi crema de
llet posar-hi llet descremada.
Etiquetes::
PASTISSOS SALATS
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada