VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 25 de setembre del 2019

PASTÍS D’ESPINACS



          

                      Ingredients:

½  k. d’espinacs congelats

 – ½ k. de patates

- 1 llauna de tonyina

– 2 ous

– ½  ampolla de crema de llet

100 g. de pernil dolç

 - 50 g. de mantega

- 50 g. de formatge ratllat

– formatge a llesquetes

– oli - sal i pebre.

 

Bullir les patetes i fer-les puré.

 Afegir-hi la meitat de la mantega i els rovells dels 2 ous,  una mica de crema de llet, el pernil dolç tallat ben petit.

 Posar-ho a una plata per anar al forn. Posar-hi les llesquetes de formatge.

Bullir els espinacs, escorre’ls.

 En una paella fregir una mica  els espinacs ben trinxats.

 Deixar-ho 5 o 6 minuts. Barrejar-hi la llauna de tonyina esmicolada i remenar bé.

 Posar-ho a sobre de les patates, i el formatge. Acabar de posar-hi la crema de llet. 

Batre les clares a punt de neu, i repartir-les per sobre els espinacs. 

Acabar de posar-hi la mantega i el formatge i posar-ho a gratinar al forn.

( Si les patates quedaven massa eixutes, posar-hi una mica de suc de bullir-les)

OBSERVACIONS: perquè el pastís sigui més lleuger,  fer les dues capes d’espinacs en lloc de posar-hi la patata. I en lloc de posar-hi crema de llet posar-hi llet descremada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada