VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 9 d’agost del 2019

PASTÍS DE PINYA, I PERNIL DOLÇ




Ingredients

1  de pa de motlle sense crosta

3 talls de pinya en almívar i el seu suc 

Un paquet de llesques de formatge 

200 gr. de pernil dolç 

4 ous 

¼ de litre de llet sencera

Sal

oli d'oliva per untar el motlle

tomates xerri o olives

1 fulla de gelatina per pintar la pinya 

Preparació

Unteu el motlle amb oli d'oliva. Poseu la pinya al fons del motlle, damunt el pa, de manera que cobreixi tota la base...

Amb un pinzell, suqueu el pa amb suc de pinya; poseu el pernil dolç, una altra vegada pa, sucat amb suc de pinya; desprès les llesques de formatge, i torneu a repetir una vegada de pernil i una de formatge, acabeu amb pa.

Bateu els ous amb la llet i una mica de sal i aboqueu damunt del pa,  el pa ho anirà absorbent, acabeu de posar-ho tot... 

Posar-ho al forn a 180 i deixeu-lo coure de 35 a 40 minuts...

Deixeu refredar i desemmotlleu. 

Adorneu amb uns tomàquets xerri o  olives.

Serviu ben fred...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada