VIQUI
Seguidors
divendres, 9 d’agost del 2019
PASTÍS DE PINYA, I PERNIL DOLÇ
Ingredients
1 de pa de motlle sense crosta
3 talls de pinya en almívar i el seu suc
Un paquet de llesques de formatge
200 gr. de pernil dolç
4 ous
¼ de litre de llet sencera
Sal
oli d'oliva per untar el motlle
tomates xerri o olives
1 fulla de gelatina per pintar la pinya
Preparació
Unteu el motlle amb oli d'oliva. Poseu la pinya al fons del motlle, damunt el pa, de manera que cobreixi tota la base...
Amb un pinzell, suqueu el pa amb suc de pinya; poseu el pernil dolç, una altra vegada pa, sucat amb suc de pinya; desprès les llesques de formatge, i torneu a repetir una vegada de pernil i una de formatge, acabeu amb pa.
Bateu els ous amb la llet i una mica de sal i aboqueu damunt del pa, el pa ho anirà absorbent, acabeu de posar-ho tot...
Posar-ho al forn a 180 i deixeu-lo coure de 35 a 40 minuts...
Deixeu refredar i desemmotlleu.
Adorneu amb uns tomàquets xerri o olives.
Serviu ben fred...
Etiquetes::
PASTISSOS SALATS
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada