VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 8 de juliol del 2019

ROTLLETS DE PA DE MOTLLO




Ingredients.

- 10 –o - 12 llesques de pa de motllo sense crosta

- 200 grams de pernil dolç no massa fi.

- 200 grams de formatge ratllat emmental

- 100 g. mantega

Preparació:


Amb el corró aplanar les llesques de pa de motlle fins que quedin bastant fines.

Tallem per la meitat cada llesca (d’una llesca en surten 2 rotllets).

Untem el pa amb la mantega.

Repartim el pernil dolç tallat a la mida del pa, i posar-lo sobre les llesquem de pa.

Repartim una mica de formatge ratllat sobre el pernil.

Ho enrotllem.

Escampem el formatge ratllat per sobre els rotllets.

Posem al forn uns 10-15 minuts ( vigilant ) fins que veieu que queden el formatge desfet, i ven rossets.

Escalfar  el forn a 200 g.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada