VIQUI
Seguidors
dilluns, 8 de juliol del 2019
ROTLLETS DE PA DE MOTLLO
Ingredients.
- 10 –o - 12 llesques de pa de motllo sense crosta
- 200 grams de pernil dolç no massa fi.
- 200 grams de formatge ratllat emmental
- 100 g. mantega
Preparació:
Amb el corró aplanar les llesques de pa de motlle fins que quedin bastant fines.
Tallem per la meitat cada llesca (d’una llesca en surten 2 rotllets).
Untem el pa amb la mantega.
Repartim el pernil dolç tallat a la mida del pa, i posar-lo sobre les llesquem de pa.
Repartim una mica de formatge ratllat sobre el pernil.
Ho enrotllem.
Escampem el formatge ratllat per sobre els rotllets.
Posem al forn uns 10-15 minuts ( vigilant ) fins que veieu que queden el formatge desfet, i ven rossets.
Escalfar el forn a 200 g.
Etiquetes::
APERITIU
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada