Una placa de pasta de full
Llardons 300 g.
Sucre a gust, lar ( mantega de porc
)
Un ou
Pinyons 100 g.
Agafar la placa, i amb el corro,
aplanar-la una mica, no massa que no es trenqui, pintar-la amb lar, una mica desfet.
Batre l’ou, i pintar a sobre del
llar.
Espolsar-ho bastant sucre .
Trinxar els llardons amb l’un- dos-tres,
procurant que no es trinxin del tot
( que no quedin una pasta )
Escampar-ho per sobre la pasta de
full.
Tornar a escampar-hi sucre. Pintar-ho una mica amb l’ou que ha quedat, i
posar-hi els pinyons.
Amb la cua d’una forquilla, anar
fent unes mossegadeta per tot el voltant de la coca.
Posar-la al forn, 20 o 25 minuts, s’ha
d’anar vigilant, i quan estigui rossa tancar el forn.
Deixar-la refredar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada