VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 23 de juliol del 2019

OUS FARCITS DE GAMBETES



INGREDIENTS

7 ous

1 porro

1 pastanaga

10 gambes pelades

sal, pebre

PER A LA SALSA:

4 rovells cuits

1 rovell cru

50 g. mostassa – o - maionesa

20 ml. vinagre de xerès

150 ml. oli de gira-sol

2 cogombres

5 tàperes

unes fulles julivert

1. El farciment.

Ofegar el porro juntament amb la pastanaga tallada ven petita.

Afegir les gambes trossejades, salpebrar i retirar del foc.

Afegir dos rovells cuites esmicolades.

Per la salsa :

Posar en el got de la batedora 4 rovells cuits, el rovell cru, la mostassa i el vinagre de Xerès.
Emulsionar amb oli de gira-sol.

Afegir els cogombres i les tàperes picades el julivert, sal i pebre.

Omplir els ous.

Barrejar el farcit amb la salsa (reservar una mica per sobre. Omplir els ous amb la farsa.
Servir els ous farcits amb una cullerada de salsa a sobre.

La mostassa és optatiu, es pot fer amb maionesa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada