VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 17 de juliol del 2019

LLOM AMB PINYA



200 g, de cansalada virada

Un pot de pinya natural

Un got de suc de pinya

Un tros de llom d’un k.

Una pastilla de brou concentrat

Una cullerada de farina

Un manat d’herbes – llorer - sajolida

Oli- sal – i – pebre


Salpebrar el llom per els dos costats.

Tallar la cansalada petita, fregir-la, i retirar-la.

Amb el mateix oli enrossir el llom per tots els costats.


Afegir-hi el suc de la pinya, i esmicola-la-hi la pastilla de brou i el manadet d’herbes.


Deixar-lo uns 30 minuts a foc vaig. Retirar-ho. ( s’ha de tenir cura amb la sal, perquè la pastilla de brou, ja en forta )

Desfer la farina amb una mica de suquet, i afegir-hi la pinya feta a trossos.

Un cop fred tallar el llom, posar-lo a una safata, la cansalada i la pinya , al voltant.

Posar-hi la salsa per sobre, i servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada