VIQUI
Seguidors
dimecres, 17 de juliol del 2019
LLOM AMB PINYA
200 g, de cansalada virada
Un pot de pinya natural
Un got de suc de pinya
Un tros de llom d’un k.
Una pastilla de brou concentrat
Una cullerada de farina
Un manat d’herbes – llorer - sajolida
Oli- sal – i – pebre
Salpebrar el llom per els dos costats.
Tallar la cansalada petita, fregir-la, i retirar-la.
Amb el mateix oli enrossir el llom per tots els costats.
Afegir-hi el suc de la pinya, i esmicola-la-hi la pastilla de brou i el manadet d’herbes.
Deixar-lo uns 30 minuts a foc vaig. Retirar-ho. ( s’ha de tenir cura amb la sal, perquè la pastilla de brou, ja en forta )
Desfer la farina amb una mica de suquet, i afegir-hi la pinya feta a trossos.
Un cop fred tallar el llom, posar-lo a una safata, la cansalada i la pinya , al voltant.
Posar-hi la salsa per sobre, i servir.
Etiquetes::
PORC
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada