VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 1 d’abril del 2019

MUS DE TARONJA – FÀCIL




4 taronges

4 ous

100 g. de sucre

3 fulles de gelatina

Posar les fulles de gelatina en remull, uns moments.

Escorre les taronges,
( han de sortir dos gots de suc )

Agafar la meitat del suc, i posar-lo a un caçó al foc. Deixar que arrenqui el bull, i afegir-hi, les fulles de la gelatina remullades, i escorregudes.

Afegir-hi l’altre meitat del suc, i deixar-ho refredar.

Batre els rovells d’ou junt amb el sucre, fins que blanqueixin. Afegir-ho al suc de taronges amb la gelatina.

Batre les clares a punt de neu, i anar barrejant molt suaument amb la llengua o cullera, però de fora cap a dins amb molta cura perquè no baixin.

Repartir amb copes i guardar-les a la nevera fins el moment de servir.

Adornar amb una mica de taronja ratllada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada