VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 26 de març del 2019

CONSELLS SOBRE MAIONESA


MAIONESA
Perquè la maionesa quedi més esponjosa, quan ja està feta, posar-hi 1 o 2 clares d’ou batudes a punt de neu

MAIONESA
Quan es fa allioli o maionesa a mà, si es nega, treure tot el que s’ha espatllat, posar el morter sota l’aixeta, i deixar- anar una mica d’aigua, (sense tocar res)llençar l’aigua, i tornar a posar l’allioli negat al morter, i sense afegir-hi res tornar a remenar, i es lligarà.

MAIONESA
Per aclarir la maionesa que ha quedat massa espessa, tan si es fa amb la batedora elèctrica com a mà, posar-hi unes gotes de llet.

MAIONESA
Per aclarir la maionesa que ha quedat massa espessa, tan si es fa amb la batedora elèctrica com a mà, posar-hi unes gotes de llet.

ALLIOLI
Perquè l’all i oli no torni a la boca desprès de menjar-lo, afegir una rameta de julivert al pot del mini pimmer o al lloc que es faci l’all i oli

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada