VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 6 de febrer del 2019

PESTIÑOS



Ingredients :

 --1 k. Farina

 --½ l. oli d’oliva

-- ¼ de l. De vi blanc

 --¼ de k. De sucre

--1 copa d’anís

-- Matafaluga

-- 1 tros de pell de llimona

-- un tros de pell de taronja

-- mel

--un parell de cullerades d'aigua

-- un polset de sal

A una paella amb la meitat de l’oli  fregir la pell de llimona, i de taronja , treure les pells, i em el foc apagat tirar-hi la matafaluga a la paella

 Fer una pila de farina sobre un marbre i al mig posar-hi l’oli, el vi, l’anís, el sucre la matafaluga, i el polset de sal.

Amassar-ho una estona fins que estigui tot ben incorporat.

 Seguidament deixar-ho 2 hores i després estirar la massa doblar-la , i anar-ne tallant trossets no gaire grossos i fregir-los.

Tirar-hi un raget de mel, barrejada amb l'aigua per sobre.

(Jo els vaig fer amb la meitat dels ingredients, a mi mels va ensenyar una Sra, a un viatge.)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada