Ingredients :
--1 k. Farina
--½ l. oli d’oliva
-- ¼ de l. De vi blanc
--¼ de k. De sucre
--1 copa d’anís
-- Matafaluga
-- 1 tros de pell de llimona
-- un tros de pell de taronja
-- mel
--un parell de cullerades d'aigua
-- un polset de sal
--un parell de cullerades d'aigua
-- un polset de sal
A una paella amb la meitat de l’oli fregir la pell de llimona, i de taronja , treure les pells, i em el foc apagat tirar-hi la matafaluga a la paella
Fer una pila de farina sobre un marbre i al mig posar-hi l’oli, el vi, l’anís, el sucre la matafaluga, i el polset de sal.
Seguidament deixar-ho 2 hores i després estirar la massa doblar-la , i anar-ne tallant trossets no gaire grossos i fregir-los.
Tirar-hi un raget de mel, barrejada amb l'aigua per sobre.
(Jo els vaig fer amb la meitat dels ingredients, a mi mels va ensenyar una Sra, a un viatge.)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada