VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 12 de febrer del 2019

CREMA DE CARBASSA


De crema de carabassa ni ha moltes , però aquesta és la meva.

INGREDIENTS

Les quantitats són segons la quantitat de carbassa que si posi 

Un tros gros de carabassa

Una ceba

Un porro

2 o 3 pastanagues

Un tosset de formatge blau

Un brik de nata de cuinar

Una pastilla de brou de verdura

Oli – sal – i un pols de pebre

Posar l’oli a la cassola, i estofar la ceba, i el porro tallats petits, sense que es faci ros.
Afegir-hi la pastanaga, i la carbassa. Posar-hi l’aigua, i la pastilla de brou.

( Jo si tinc suc d’haver bullit verdura, el faig servir, sigui de mongetes tendres, seques, coliflor, etc...)

Deixar-ho bullir ½ hora, salpebrar, i triturar, junt amb el formatge blau, i la nata de cuinar. També pot ser crema de llet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada