VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 29 de gener del 2019

PASTÍS DE PERNIL I FORMATGE - 1 -






Ingredients:

- 9 trossos de formatge per fondre

– 9 trossos de pa de motlle

– ½ litre de llet

– 9 talls de pernil dolç

– 2 ous – mantega, pebre.

Folrar un motlle allargat i untat amb mantega, amb el pernil dolç de manera que surti el pernil per els costats per poder tapar el motlle una vegada ple.

Mullar el pa sense crosta i posar una capa al fons del motlle, a sobre posar-hi una capa de formatge i així continuar fins que el motlle sigui ple ( es fan capes de 3 de pa i 3 de formatge que son els 9 trossos).

Es baten els ous es tiren damunt del pa i es tapa amb el pernil que surt per els costats. Posar-ho 20 minuts al forn.

Tan es pot servir fred com calent.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada