VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 20 de febrer del 2019

COCA DE PA DE PESSIC AMB RATAFIA





INGREDIENTS:

3 ous

1 iogurt natural

1 envàs de iogurt ple d’oli de girasol

1 envàs iogurt de Ratafia

300 g. de sucre

300 g. de farina

1 sobre de llevadura Royal

La pell d’una llimona ratllada.

(en lloc del iogurt es pot fer amb una tassa de llet)

Batre els rovells amb el sucre, afegir-hi tots els líquids , la pell de la llimona ratllada i seguir batent.

Finalment posar-hi la farina, i quan ja estigui incorporada, posar-hi les clares muntades a punt de neu.

Es posarà al forn ben calent durant 10 minuts, i després es baixarà la temperatura, i es deixarà coure 25 minuts més.

També es pot treure 5 minuts avants i untar el sobre amb una mica de mantega, i una capa fina de melmelada.

Tornar 5 minuts més al forn.

(No obrir el forn fins després dels 25 minuts, dons es probable que no puges la coca. Punxar-la amb una agulla d fer mitja per saber si està cuita)

1 comentari:

  1. Solemos hacer bizcochos en celebraciones de cumpleaños, aniversarios, etc
    Este bizcocho con ratafia nos parece estupendo, lo probaremos.
    Gracias por la aportación, Viqui

    ResponElimina