VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 25 de gener del 2019

POSTRES DE FORMATGE – molt fàcil, i bo


2 terrines de 200 g. de formatge tou

 (tipus Filadèlfia o Mascarpone)

4 fulles de gelatina

4 cullerades de sucre

2 ous.

Una llimona que tingui bastant suc.

Agafar la gelatina i posar-la en aigua freda un moment perquè s’estovi.

Escorre la llimona , i posar la gelatina ven escorreguda a un caçó al foc junt amb el suc de la llimona. No deifxar que bulli, només que es desfaci bé.

Batre el formatge, el sucre, i els dos rovells d’ou, amb les varilles elèctriques, i la pell de la llimona rallada.

A part batre les clares a punt de neu, i afegir-les amb molta cura a la barreja.

Posar-ho en copes o una plata a la que s’ha de servir, i guardar a la nevera fins el moment de servir.

Per adornar si pot espolsar una mica de cafè soluble .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada