VIQUI
Seguidors
dilluns, 21 de gener del 2019
PASTÍS DE FORMATGE I TONYINA
INGREDIENTS
-300 g. de pernil dolç
-un paquet de pa de motlle
-un pot de sofregit de tomàquet
-3 ous
-un paquet de làmines de formatge
-una llauneta de pebrot escalivat
-dues llaunetes de tonyina amb oli
-un potet petit de maionesa
-una mica de mantega
-oli, sucre, i sal
Paper film ( va molt bé per desemmotllar )
PER ADORNAR
Espot adornar, amb enciam ven trinxadet, pastanaga ratllada, u ou ratllat, això a gust de cada un.
Treure la crosta del pa, o també es pot comprar, ja sense crosta.
Fer una truita plana amb els tres ous
Folrar el motlle amb paper film,deixant un bon tros als costats.
Folrar-ho amb el pernil, procurant que sobresurti una mica , per els costats.
Posar-hi una capa de pa ven posat, cobrir-ho amb una capa de salsa de tomàquet, i cobrir-lo amb lamines de formatge, a sobre posar-hi la truita ja freda, maionesa i unes tires de pebrot escalivat.
Poseu-hi, un altre capa de pa ven posat, escampeu-hi per sobre salsa de tomàquet i làmines de formatge, maionesa i la tonyina esmicolada, i una capa fineta de maionesa, i pebrot escalivat, posar-hi un altre capa de pa, i tancar-ho, amb el pernil que sobresurt del motlle.
Deixar-ho reposar tota la nit a la nevera.
desemmotllar el pastís, espolsar-hi sucre per el damunt, i cremar-ho. AIXÒ ÉS OPCIONAL . Adornar amb ou, pebrot, etc...
Etiquetes::
PASTISSOS SALATS
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada