VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 21 de gener del 2019

PASTÍS DE FORMATGE I TONYINA






INGREDIENTS

-300 g. de pernil dolç

-un paquet de pa de motlle

-un pot de sofregit de tomàquet

-3 ous

-un paquet de làmines de formatge

-una llauneta de pebrot escalivat

-dues llaunetes de tonyina amb oli

-un potet petit de maionesa

-una mica de mantega

-oli, sucre, i sal

Paper film ( va molt bé per desemmotllar )

PER ADORNAR

Espot adornar, amb enciam ven trinxadet, pastanaga ratllada, u ou ratllat, això a gust de cada un.

Treure la crosta del pa, o també es pot comprar, ja sense crosta.

Fer una truita plana amb els tres ous

Folrar el motlle amb paper film,deixant un bon tros als costats.

 Folrar-ho amb el pernil, procurant que sobresurti una mica , per els costats.

 Posar-hi una capa de pa ven posat, cobrir-ho amb una capa de salsa de tomàquet, i cobrir-lo amb lamines de formatge,  a sobre posar-hi la truita ja freda, maionesa i unes tires de pebrot escalivat.

Poseu-hi, un altre capa de pa ven posat, escampeu-hi per sobre salsa de tomàquet i làmines de formatge, maionesa i la tonyina esmicolada, i una capa fineta de maionesa, i pebrot escalivat, posar-hi un altre capa de pa, i tancar-ho, amb el pernil que sobresurt del motlle.

Deixar-ho reposar tota la nit a la nevera.

desemmotllar el pastís, espolsar-hi sucre per el damunt, i cremar-ho. AIXÒ ÉS OPCIONAL . Adornar amb ou, pebrot, etc...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada