VIQUI
Seguidors
dimarts, 15 de gener del 2019
BACALLÀ AL GRILL
INGREDIENTS:
- Un paquet de lamines de formatge fos
- Un g. de patata per fer puré
- 50 g de formatge ratllat
- 50 g de mantega
- 500 g de bacallà dessalat
- 2 cullerades de farina
- ¼ l. de llet
- 1 ou
- 1 llimona
- pebre - sal.
El bacallà ha de ser gruixut i tallat en trossos regulars.
El col•loqueu en una cassola de fang i el cobriu amb aigua freda, afegir el suc de ½ llimona, una culleradeta de llet.
Escalfar-ho a foc suau i quan comenci a bullir, treure’l del foc i deixar-lo reposar durant 15minuts.
Preparar el puré de patata. Pelar-les, i tallar-les a cuadrets. Bullir-les amb aigua i una mica de sal, aixafar-les ben fines, afegir-hi un rovell d’ou i un polset de pebre molt i barrejar bé.
Amb la resta de la mantega, la llet i la farina preparar una besa-me’l amb una mica de sal i nou moscada ( si agrada) i reservar.
Unteu el fons d’una plata de forn amb una mica de mantega, estendre a sobre el puré de patates.
Posi la meitat del beixamel, el formatge i el bacallà esqueixat sense pell ni espines.
Finalment cobrir amb la resta de la beixamel, espolsar-hi el formatge ratllat' i gratinar a forn fort
Etiquetes::
BACALLÀ
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada