VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 15 de gener del 2019

BACALLÀ AL GRILL





INGREDIENTS:

- Un paquet de lamines de formatge fos

- Un g. de patata per fer puré

- 50 g de formatge ratllat

- 50 g de mantega

- 500 g de bacallà dessalat

- 2 cullerades de farina

- ¼ l. de llet

- 1 ou

- 1 llimona

- pebre - sal.

El bacallà ha de ser gruixut i tallat en trossos regulars.

El col•loqueu en una cassola de fang i el cobriu amb aigua freda, afegir el suc de ½ llimona, una culleradeta de llet.

Escalfar-ho a foc suau i quan comenci a bullir, treure’l del foc i deixar-lo reposar durant 15minuts.

Preparar el puré de patata. Pelar-les, i tallar-les a cuadrets. Bullir-les amb aigua i una mica de sal, aixafar-les ben fines, afegir-hi un rovell d’ou i un polset de pebre molt i barrejar bé.

Amb la resta de la mantega, la llet i la farina preparar una besa-me’l amb una mica de sal i nou moscada ( si agrada) i reservar.

Unteu el fons d’una plata de forn amb una mica de mantega, estendre a sobre el puré de patates.

Posi la meitat del beixamel, el formatge i el bacallà esqueixat sense pell ni espines.

Finalment cobrir amb la resta de la beixamel, espolsar-hi el formatge ratllat' i gratinar a forn fort

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada