VIQUI
Seguidors
dilluns, 3 de desembre del 2018
SOPA DE DREFOLICS
Fredolics
Pa eixut
Ceba
Alls
Un ou
Oli – sal – un polset de pebre
Brou de verdures, o aigua
Netejar els fredolics, i passar-los per la paella, fins que s’hagin begut el seu suc. Trinxar-hi all, i julivert. Guardar.
Trinxar la ceba
Fer el pa a daus grossets.
Posar oli a la paella amb molt poquet foc, i enrossir el pa.
Posar el brou al foc, i quan bulli, posar-ho tot a bullir, durant 20 o 25 minuts.
Triturar-ho amb el mini pimer, o si no agrada tan fi, desfer-ho amb el batedor de mà.
Batre l’ou, i tirar-ho per sobre, remenant bé,i servir ven calent.
Etiquetes::
SOPES,
SOPES I CREMES
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada