VIQUI
Seguidors
dijous, 13 de desembre del 2018
ESPIRALS ( PASTA) AMB FREDOLICS, I SALSITXES
250 g d’espirals
250 g de salsitxes.
Una pastilla de brou concentrat.
50 g. Formatge ratllat
Fredolics, els que tinguem. Més o menys 3 – o – 400 g nets
Un pot de samfaina en conserva, fer-la amb ceba pebrot, i tomàquet.
2 grans d’all, i julivert.
Oli i sal.
Bullir la pasta amb aigua sal i la pastilla de brou.
Netejar bé els fredolics, i fregir-los una mica amb all, i julivert.
Guardar-los, en una cassola sofregir una mica les salsitxes, trinxades a trossets i afegir-hi la samfaina, els fredolics i la pasta.
Remenar bé que, i si fa falta posar-hi una mica de suc de bullir la pasta.
Finalment posar-hi el formatge, i apagar el foc. Servir calent .
Etiquetes::
PASTA
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada