VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 13 de desembre del 2018

ESPIRALS ( PASTA) AMB FREDOLICS, I SALSITXES



250 g d’espirals

250 g de salsitxes.

Una pastilla de brou concentrat.

50 g. Formatge ratllat

Fredolics, els que tinguem. Més o menys 3 – o – 400 g nets

Un pot de samfaina en conserva, fer-la amb ceba pebrot, i tomàquet.

2 grans d’all, i julivert.

Oli i sal.

Bullir la pasta amb aigua sal i la pastilla de brou.

Netejar bé els fredolics, i fregir-los una mica amb all, i julivert.

Guardar-los, en una cassola sofregir una mica les salsitxes, trinxades a trossets i afegir-hi la samfaina, els fredolics i la pasta.

Remenar bé que, i si fa falta posar-hi una mica de suc de bullir la pasta.

Finalment posar-hi el formatge, i apagar el foc. Servir calent .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada