CUINA VIQUI

CUINA VIQUI

Seguidors

divendres, 26 d’octubre de 2018

LLUÇ AMB PÈSOLS



2 talls de lluç per cap, si són grans un

Una gamba per cap

Una ceba

Una miqueta de tomàquet

2 grans d’all

Un bon grapat de pèsols.

½ copeta de brandi. ( jo no en tenia, i vaig posar-hi Rom)

Farina

Una culleradeta de pasta de ñora, (que la venen en potets)

Oli – sal – i pebre

Brou de peix, o una pastilla de brou de peix desfeta amb aigua bullent

PICADA

8 o 10 ametlles torrades

2 maries

Un gra d’all

Julivert.

Salpebrar el lluç, enfarinar-lo, i fregir-lo. Guardar-ho.

Amb el mateix oli, fer un sofregit amb la ceba ven trinxadet, i els alls, i un polset de sal.

Quan estigui sofregit, posar-hi una mica de tomàquet, el brandi, i la pasta de ñora ( això és optatiu) afegir-hi el brou, i els pèsols.

 Deixar que bullin uns 5 minuts. aposar-hi el lluç, i les gambes, fer la picada, i posar-ho a la cassola.
Deixar que faci una mica la xup,xup, ( 3 o 4 minuts) i servir.

De totes maneres és millor deixar-ho una bona estona abans de servir, perquè es barregin bé tots els gustos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada