VIQUI
Seguidors
divendres, 26 d’octubre del 2018
LLUÇ AMB PÈSOLS
2 talls de lluç per cap, si són grans un
Una gamba per cap
Una ceba
Una miqueta de tomàquet
2 grans d’all
Un bon grapat de pèsols.
½ copeta de brandi. ( jo no en tenia, i vaig posar-hi Rom)
Farina
Una culleradeta de pasta de ñora, (que la venen en potets)
Oli – sal – i pebre
Brou de peix, o una pastilla de brou de peix desfeta amb aigua bullent
PICADA
8 o 10 ametlles torrades
2 maries
Un gra d’all
Julivert.
Salpebrar el lluç, enfarinar-lo, i fregir-lo. Guardar-ho.
Amb el mateix oli, fer un sofregit amb la ceba ven trinxadet, i els alls, i un polset de sal.
Quan estigui sofregit, posar-hi una mica de tomàquet, el brandi, i la pasta de ñora ( això és optatiu) afegir-hi el brou, i els pèsols.
Deixar que bullin uns 5 minuts. aposar-hi el lluç, i les gambes, fer la picada, i posar-ho a la cassola.
Deixar que faci una mica la xup,xup, ( 3 o 4 minuts) i servir.
De totes maneres és millor deixar-ho una bona estona abans de servir, perquè es barregin bé tots els gustos.
Etiquetes::
LLUÇ
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada