VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 11 d’octubre del 2018

LLET FREGIDA - 1




Ingredients:

1 litre de llet

– ¼ de k. de sucre

– 30 g. d’anís d’estrella

– 100g. de farina

– 50, o 60g. de maicena

– la pell d’una llimona.

  Per arrebossar:

   Oli – ou - i farina.

Posar la llet al foc amb l’anís d’estrella, el sucre,i la pell de llimona( guardar una mica de llet freda per desfer la farina)quan hagi bullit uns moments, col·lar-ho a un altre cassola.

Desfer la farina amb la llet que em guardat, i afegir-la a la cassola , remenant contínuament com si fos una beixamel.

 Quan espesseixi abocar-ho a una safata que quedi de 2 o 3 centímetres de gruixut, i deixar refredar tota la nit.


Abocar da massa , que ja estarà presa sobre el marbre, i tallar a quadrets. Posar oli a una paella, enfarinar els daus i passar-los per ou batut i fregir. Posar sobre paper de cuina perquè absorbeixi l’oli que sobra.


Es menja fred.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada