Ingredients:
1 litre de llet
– ¼ de k. de sucre
– 30 g. d’anís d’estrella
– 100g. de farina
– 50, o 60g. de maicena
– la pell d’una llimona.
Per arrebossar:
Oli – ou - i farina.
Posar la llet al foc amb l’anís d’estrella, el sucre,i la pell de llimona( guardar una mica de llet freda per desfer la farina)quan hagi bullit uns moments, col·lar-ho a un altre cassola.
Desfer la farina amb la llet que em guardat, i afegir-la a la cassola , remenant contínuament com si fos una beixamel.
Quan espesseixi abocar-ho a una safata que quedi de 2 o 3 centímetres de gruixut, i deixar refredar tota la nit.
Abocar da massa , que ja estarà presa sobre el marbre, i tallar a quadrets. Posar oli a una paella, enfarinar els daus i passar-los per ou batut i fregir. Posar sobre paper de cuina perquè absorbeixi l’oli que sobra.
Es menja fred.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada