VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 25 de setembre del 2018

LLONZA LLAMINERA


Una llonza grosseta o dues de més petites.

Una ceba no massa grossa.

400 g. de nata per cuinar.

Una cullerada de mostassa. ( optatiu)

Una cullerada de farina.

250 g. de rossinyols.(torrentons)

Brandi

Oli – sal – i pebre.

Tallar la llonza gruixudeta, i salpebrar.

Per fer la salsa

Tallar els rossinyols petits, i fregir-los una mica. Guardar.

Tallar la ceba petita, i estofar-la sense que es faci rossa.

Afegir-hi els rossinyols, i flamejar-los amb el brandi.
Posar-hi la nata, i la mostassa(això és optatiu)

Salpebrar, i deixar-ho 5 minuts a foc vaig.

Enfarinar la llonza, i fregir-la una mica per cada costat, però que quedi crueta per dintre.

Afegir-la a la salsa, i deixar-la 2 o 3 minuts que faci xup, xup.

Servir calenta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada