Una ceba no massa grossa.
400 g. de nata per cuinar.
Una cullerada de mostassa. ( optatiu)
Una cullerada de farina.
250 g. de rossinyols.(torrentons)
Brandi
Oli – sal – i pebre.
Tallar la llonza gruixudeta, i salpebrar.
Per fer la salsa
Tallar els rossinyols petits, i fregir-los una mica. Guardar.
Tallar la ceba petita, i estofar-la sense que es faci rossa.
Afegir-hi els rossinyols, i flamejar-los amb el brandi.
Posar-hi la nata, i la mostassa(això és optatiu)
Salpebrar, i deixar-ho 5 minuts a foc vaig.
Enfarinar la llonza, i fregir-la una mica per cada costat, però que quedi crueta per dintre.
Afegir-la a la salsa, i deixar-la 2 o 3 minuts que faci xup, xup.
Servir calenta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada