Seguidors

dilluns, 3 de setembre de 2018

PASTÍS DE PRIMAVERA EN ROTLLETS:




Pa de motlle, aplanar-lo amb el rutllo, te de quedar com un caneló.

FARSA;

- ensiam tallat a juliana

– ceba picada

– pebrot verd

– pinya

– tonyina de llauna

– ou dur trinxat.

- palets de cranc

( Es pot fer les variacions que es vulguin que quasi tot hi va bé )

Es barreja tot amb salsa maionesa, o rosa, o també es pot fer amb una vinagreta a la que hi barrejarem el rovell d’un ou dur, però es lliga millor amb maionesa o salsa rosa.

Per napar els rotllets, barrejar la maionesa amb ketxup, suc de taronja i unes gotes de brandi.

Un cop està enrotllat, napar-lo amb una mica de salsa, i espolsar-hi, sèsam – o – olives farcides trinxades – o – tomàquets xerri partits per la meitat.

Es parteix a trossets i es serveix amb un llit de ensiam, escarola, a gust de cadascun
( per poder partir bé els rotllets sense que es xafin es tenen de congelar primer )

Es poden acompanyar amb alguna salsa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada