CUINA VIQUI

CUINA VIQUI

Seguidors

dimecres, 5 de setembre de 2018

CONCELLS SOBRE CARNS



- Perquè la carn quedi tendre, la posarem a la planxa quan aquesta estigui ben calenta, i fer volta i volta.
 D’aquesta manera evitarem que es ressequi.

 - Posarem la sal quan se l’hi doni la volta, dons si es posa avant, farà suc i es quedaria dura

 - Els pits de pollastre algunes vegades son una mica estellosos, agafar i marcar-los amb el ganivet de treves i posar-los un parell d’hores amb llet

 - Perquè el pollastre al forn es quedi més ros i cruixent , quan ja estigui casi cuit, untar-lo amb una mica de mel desfeta amb una mica de mantega.

-  Perquè els bistecs no quedin durs, posar la carn a macerar amb cervesa.

 - Perquè no es sequin els canelons un cop fets si tot seguit no s’hi posa la beixamel, agafar un drap mullat amb aigua i ben escorregut i posa-li sobre els canelons.
 Així no se sequen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada