VIQUI
Seguidors
dimecres, 5 de setembre del 2018
CONCELLS SOBRE CARNS
- Perquè la carn quedi tendre, la posarem a la planxa quan aquesta estigui ben calenta, i fer volta i volta.
D’aquesta manera evitarem que es ressequi.
- Posarem la sal quan se l’hi doni la volta, dons si es posa avant, farà suc i es quedaria dura
- Els pits de pollastre algunes vegades son una mica estellosos, agafar i marcar-los amb el ganivet de treves i posar-los un parell d’hores amb llet
- Perquè el pollastre al forn es quedi més ros i cruixent , quan ja estigui casi cuit, untar-lo amb una mica de mel desfeta amb una mica de mantega.
- Perquè els bistecs no quedin durs, posar la carn a macerar amb cervesa.
- Perquè no es sequin els canelons un cop fets si tot seguit no s’hi posa la beixamel, agafar un drap mullat amb aigua i ben escorregut i posa-li sobre els canelons.
Així no se sequen.
Etiquetes::
CONSELLS PRÀCTICS
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada