VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 20 de setembre del 2018

CREMA DE BOLETS.



Ingredients

300 g. de bolets del temps. També poden ser xampinyons.

Una ceba

Un grapadet de pinyons

2 tasses de llet

Un trosset de mantega, 

Sal i pebre

Aigua per cobrir.

Passar els pinyons per la paella, amb molta cura perquè es cremen de seguida, quan comencin d’agafar color, treure’ls tots a la vegada.

Amb la mateixa paella posar-hi la mantega, i estofar la ceba, sense deixar que es faci rossa.

 Afegir-hi els bolets, i deixar-los 5 minuts.
Salpebrar, i cobrir d’aigua, i deixar-los bullir uns 10 minuts, i quan es vegi que l’aigua va minvant, afegir-hi la llet.

 Afegir-hi els pinyons, deixar-ho un moment, i triturar ven fi.

Si es vol es pot acompanyar amb trossets de pa fregit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada