VIQUI
Seguidors
dijous, 20 de setembre del 2018
CREMA DE BOLETS.
Ingredients
300 g. de bolets del temps. També poden ser xampinyons.
Una ceba
Un grapadet de pinyons
2 tasses de llet
Un trosset de mantega,
Sal i pebre
Aigua per cobrir.
Passar els pinyons per la paella, amb molta cura perquè es cremen de seguida, quan comencin d’agafar color, treure’ls tots a la vegada.
Amb la mateixa paella posar-hi la mantega, i estofar la ceba, sense deixar que es faci rossa.
Afegir-hi els bolets, i deixar-los 5 minuts.
Salpebrar, i cobrir d’aigua, i deixar-los bullir uns 10 minuts, i quan es vegi que l’aigua va minvant, afegir-hi la llet.
Afegir-hi els pinyons, deixar-ho un moment, i triturar ven fi.
Si es vol es pot acompanyar amb trossets de pa fregit.
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada