Barbara ...
.....................
Ingredients
Ingredients
Les gambes
El suc de
mitja, o una, llimona ( segons, la
quantitat de gambes)
quantitat de gambes)
½ got, d’oli
½ got, de
Brandi
Alls ,
julivert , pebre negre
Una mica de
sal,
Oli per untar la paella
Triturar
tots els ingredients
Posar les gambés
a la paella, o cassola, on
s’han de coure, molt ven posades, si es
necessari, es poden fer dues capes.
s’han de coure, molt ven posades, si es
necessari, es poden fer dues capes.
Repartir,
per sobre tot el que hem triturat,
procurant, que toqui una mica a totes les
gambes.
procurant, que toqui una mica a totes les
gambes.
Deixar-ho
macerar, al menys, un parell hores.
Passat
aquest temps, m’entres es fa l’aperitiu,
es posen les gambes al foc
es posen les gambes al foc
(NO al Forn ) tapades, i que coguin només 5 -
o - 6 minuts.
o - 6 minuts.
Sevir ven
calentes. Queden boníssimes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada