VIQUI
Seguidors
dijous, 23 d’agost del 2018
POLLASTRE AL CURRI
- 1 pollastre a trossos
– 2 gambes per persona
– ½ got vi blanc
–1/4 de got de vi negre .
- Una culleradeta petita, rassa de curri.
- Una caiena i bitxo molt petit
- Julivert trinxat per adornar el plat
Agafar el pollastre i amanir-lo amb el curri , oli pebre i sal i deixar-lo un parell d'hores.
Posar-lo al forn.
A mig coure ruixar-lo amb el vi barrejat.
Un cop fet col•lar la salsa a una paella , posar-hi les gambes i quan arrenqui el bull abocar-ho sobre el pollastre.
Deixar-ho 5 minuts i servir calent.
Etiquetes::
POLLASTRE
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada