VIQUI
Seguidors
dilluns, 20 d’agost del 2018
CROQUETES AMB RESTES DE CARN
Trossets de carn
Un pot de xampinyons laminats
Una ceba
Mantega
Un trosset de formatge blau, o el que us agradi
½ pastilla de brou concentrat
Farina
Llet
All – julivert, o ja un preparat amb oli.
PER AREBOSSAR
Pa ratllat
Farina
Oli
(Jo acostumo a tenir sempre a la nevera un potet amb all julivert, oli i una mica de pebre negre.)
Carn que hagi quedat de rostit, o de brou, carn magre, trossets que es queden a la nevera, i si no es fa alguna cosa, queden secs, i s’han de llençar, etc...i és molt fàcil per d’aprofitar-ho.
Trinxar la carn. Ratllar la ceba, i coure-la amb la mantega, sense deixar que es faci rossa.
Trinxar als xampinyons, i passar-los per la paella amb una culleradeta d’all i julivert.
Afegir-hi la farina, i deixar-la coure uns moments. Esmicolar la pastilla de brou, afegir-hi la llet, i tot seguit ja posar-hi la carn, i els xampinyons.
Ha de quedar una pasta consistent, dons les quantitats depenen de la carn que tingueu.
Abocar-ho a una safata una mica untada i tapar-ho amb paper film, perquè no faci crosta a sobre.
Deixar-ho a la nevera un cop fred, tota la nit.
anar agafant pasta amb una cullera, passa-la per farina, ou, i pa ratllat i fregit
Etiquetes::
CROQUETES
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada