VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 20 d’agost del 2018

CROQUETES AMB RESTES DE CARN




Trossets de carn

Un pot de xampinyons laminats

Una ceba

Mantega

Un trosset de formatge blau, o el que us agradi

½ pastilla de brou concentrat

Farina

Llet

All – julivert, o ja un preparat amb oli.

PER AREBOSSAR

Pa ratllat

Farina

Oli


(Jo acostumo a tenir sempre a la nevera un potet amb all julivert, oli i una mica de pebre negre.)

Carn que hagi quedat de rostit, o de brou, carn magre, trossets que es queden a la nevera, i si no es fa alguna cosa, queden secs, i s’han de llençar, etc...i és molt fàcil per d’aprofitar-ho.

Trinxar la carn. Ratllar la ceba, i coure-la amb la mantega, sense deixar que es faci rossa.

Trinxar als xampinyons, i passar-los per la paella amb una culleradeta d’all i julivert.

Afegir-hi la farina, i deixar-la coure uns moments. Esmicolar la pastilla de brou, afegir-hi la llet, i tot seguit ja posar-hi la carn, i els xampinyons.

Ha de quedar una pasta consistent, dons les quantitats depenen de la carn que tingueu.

Abocar-ho a una safata una mica untada i tapar-ho amb paper film, perquè no faci crosta a sobre.
Deixar-ho a la nevera un cop fred, tota la nit.

anar agafant pasta amb una cullera, passa-la per farina, ou, i pa ratllat i fregit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada