VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 28 d’agost del 2018

PASTA SENZILLA PER L’ESTIU





Un paquet d’espirals 250 g.

Un carabassó

Uns quants tomàquets xerri

Un pebrot vermell

Olives farcides

Un pot de xampinyons laminats

3 o 4 barretes de palets de cranc

Formatge mozzarella, o de cabra (a gust de cada un)

Un ou dur

Un gra d’all

Oli – sal - pebre

Tallar el pebrot, i el carabassó a daus petits, i passar-los per la paella.

Picar una mica els xampinyons, i passar-los per la paella, amb un granet d’all trinxat, a part.

Bullir la pasta, escorre-la i posar-la a la paella amb els xampinyons, i el carabassó, i el pebrot fregit. Salpebrar .

Picar les olives, i afegir-les a la pasta. Deixar-ho un parell de minuts.

Apagar el foc, i posar-hi els palets de cranc picadets i el formatge a trossos.
Moure-ho amb cura i deixar-ho 5 minuts perquè es barregin be els gustos.

Servir amb l’ou ratllat per sobre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada