VIQUI
Seguidors
dimarts, 28 d’agost del 2018
PASTA SENZILLA PER L’ESTIU
Un paquet d’espirals 250 g.
Un carabassó
Uns quants tomàquets xerri
Un pebrot vermell
Olives farcides
Un pot de xampinyons laminats
3 o 4 barretes de palets de cranc
Formatge mozzarella, o de cabra (a gust de cada un)
Un ou dur
Un gra d’all
Oli – sal - pebre
Tallar el pebrot, i el carabassó a daus petits, i passar-los per la paella.
Picar una mica els xampinyons, i passar-los per la paella, amb un granet d’all trinxat, a part.
Bullir la pasta, escorre-la i posar-la a la paella amb els xampinyons, i el carabassó, i el pebrot fregit. Salpebrar .
Picar les olives, i afegir-les a la pasta. Deixar-ho un parell de minuts.
Apagar el foc, i posar-hi els palets de cranc picadets i el formatge a trossos.
Moure-ho amb cura i deixar-ho 5 minuts perquè es barregin be els gustos.
Servir amb l’ou ratllat per sobre
Etiquetes::
PASTA
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada