VIQUI
Seguidors
dilluns, 13 d’agost del 2018
BUNYOLS DE SOBRESSADA
Un tros de sobrassada
Farina de tempura
Sal
Pebre
Oli
Una mica de llevat amb pols
Jo sempre aprofito de fer-ho, quan arrebosso algun aliment, dons sempre em sobra farina, i a les hores, faig bunyols, que aquest són de sobrassada, però es poden fer de el que vulgueu, sigui de trossets de pernil, ven trinxar, de de formatge, de botifarra negre...etc....del que tingueu a mà.
Afegeixo una mica d’aigua a la farina.
Escalfo una mica la sobrassada, que s’estovi, ho averreixo bé. ( a vegades hi afegeixo més farina, segons els bunyols que vulgui que em surtin, i el tall que hi posi.)
I afegeixo, un polset de llevadura royal , i amb una cullera els vaig fregint.
Etiquetes::
BUNYOLS
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada