VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 23 de juliol del 2018

POLLASTRE , AMB POMA I VERMUT



Ingredients:

-- 1 pit de pollastre 

– 1 ceba

– 1 pastanaga 

– 1 poma petita

– 1 cullerada d’ametlla torrada

– 50 g. de mantega

 –1 cullerada de salsa de soja

 – ½ got de vermut

 – oli, sal, i pebre.

Tallar el pit a daus i posar-lo a macerar amb la salsa de soja, el vermut, oli, sal, i pebre i deixar-ho 3 o 4 hores, fora de la nevera o tota la nit a la nevera.

Posar la paella al foc i amb la mantega fregir el pit de pollastre tallat a quadrets. 
Treure’l i posar –hi la ceba i la pastanaga i la poma, quan ja estigui casi cuit, afegir-hi el suc de la maceració i el pollastre, salpebrar i servir calent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada