VIQUI
Seguidors
dimarts, 5 de juny del 2018
SALSA PER MUSCLOS, O TAMBÉ PER BACALLÀ ESQUEIXAT
Ingredients
Mostassa de Dijon, una culleradeta
Un rovell d’ou
Oli
Un ou dur picat
Una cullerades de ceba tendre picada
Una cullerada de tàperes
Una cullerada de cogombres amb vinagre
Un tomàquet picat a cuadrets
Bacallà esqueixat.
El tomàquet l’amanirem bé, i el deixarem una bona estoneta abans de barrejar-ho amb tot el demés.
Fer una maionesa amb la mostassa, el rovell d’ou, i oli.
L’abocarem a un vol, i afegirem tots els altres condiments picats ven petits.
Barrejar-ho bé, i amanir el bacallà o musclos.
(La Mostassa és opcional)
Etiquetes::
SALSES
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada