VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 15 de juny del 2018

AMANIDA TÈBIA




INGREDIENTS.

Enciam

Ceba tendre

Tomàquet

Una llauneta de tonyina

Una llauneta d’anxoves

Nous

Un potet de xampinyons laminats

Un tall de cansalada del coll, o si es vol, es pot fer amb pernil picadet. ( tenir cura de la sal )

Oli – vinagre de Mòdena o de xeres

Sal – alls i un raget de ketxup

Tallar la cansalada a petits daus molt petits i fregir-la.

Treure-la, i passar per la mateixa paella, amb l’oli de la cansalada fregir una mica els xampinyons, amb un gra d’all trinxat.

Trinxar l’enciam amb les mans, afegir-hi la ceba filetejada i el tomàquet.

Picar les anxoves amb el ganivet, i la llauna de tonyina, els xampinyons, amb la cansalada i barrejar-ho tot.

Amanir-ho amb oli i vinagre i sal i un raget de ketxup, i remenar-ho bé.

Trossejar les nous una mica, i escampar-les per sobre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada