VIQUI

Seguidors
divendres, 15 de juny del 2018
AMANIDA TÈBIA
INGREDIENTS.
Enciam
Ceba tendre
Tomàquet
Una llauneta de tonyina
Una llauneta d’anxoves
Nous
Un potet de xampinyons laminats
Un tall de cansalada del coll, o si es vol, es pot fer amb pernil picadet. ( tenir cura de la sal )
Oli – vinagre de Mòdena o de xeres
Sal – alls i un raget de ketxup
Tallar la cansalada a petits daus molt petits i fregir-la.
Treure-la, i passar per la mateixa paella, amb l’oli de la cansalada fregir una mica els xampinyons, amb un gra d’all trinxat.
Trinxar l’enciam amb les mans, afegir-hi la ceba filetejada i el tomàquet.
Picar les anxoves amb el ganivet, i la llauna de tonyina, els xampinyons, amb la cansalada i barrejar-ho tot.
Amanir-ho amb oli i vinagre i sal i un raget de ketxup, i remenar-ho bé.
Trossejar les nous una mica, i escampar-les per sobre
Etiquetes::
AMANIDES
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada