VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 13 de juny del 2018

CONXES DE MARISC FARCIDES





Ingredients:

Les quantitats, és segons els comensals.

Posem per quatre persones.

1/2 k. De gambes

½ k de palets de cranc

½ k, de rap.

100 gr. de pernil serrà

50 g. De mantega

Formatge ratllat

Beixamel

1 porro

Una ceba

Dues cullerada de tomàquet fregit

Dues llesquetes de pa de motllo

Una copeta de brandi

Llet – farina – oli – sal - pebre – llorer

Preparació: fregir una mica les gambés, pelar-les i guardar les, els caps i les pells.

Bullir el rap, amb molt poquet suc.

Col·lar-lo, i en el mateix suc, posar el cap i les pell de les gambes, que ja tindrem una mica fregides, posar-hi una fulla de llorer, el tros verd del porro, a bullir, amb oli sal, i una mica de pebre, fer una mica brou.

Desfer el rap ja bullit, trinxar les gambes fregides, i els palets de cranc, ven petites.

Agafar les dues llesquetes de pa de motlle, sense crosta, i estovar-les amb llet escorre-les, i barrejar-les amb el peix ja trinxat, tot ven aixafat, amb una forquilla.

Sufragi la ceba trinxades, i el porro, amb la mantega, afegir-hi el peix, el pernil ven trinxat, i el pa esmicolat, les dues cullerades de tomàquet concentrat, i ruixar-ho amb el brandi.

Salpebrar, Donar-hi unes voltes, que es quedi tot ven barrejat.

Omplir les conxes alb aquest farcit, ( si no es tenen conxes, es pot fer amb cassoletes de fang )

A sobre fer una beixamel, no massa espessa, meitat de llet, i meitat de brou de peix, posar-hi formatge ratllat i al forn que es faci ros.

La beixamel, si es vol es pot fer tota amb llet, però és més gustosa, barrejant, la llet amb el brou de peix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada