VIQUI
Seguidors
dimecres, 13 de juny del 2018
CONXES DE MARISC FARCIDES
Ingredients:
Les quantitats, és segons els comensals.
Posem per quatre persones.
1/2 k. De gambes
½ k de palets de cranc
½ k, de rap.
100 gr. de pernil serrà
50 g. De mantega
Formatge ratllat
Beixamel
1 porro
Una ceba
Dues cullerada de tomàquet fregit
Dues llesquetes de pa de motllo
Una copeta de brandi
Llet – farina – oli – sal - pebre – llorer
Preparació: fregir una mica les gambés, pelar-les i guardar les, els caps i les pells.
Bullir el rap, amb molt poquet suc.
Col·lar-lo, i en el mateix suc, posar el cap i les pell de les gambes, que ja tindrem una mica fregides, posar-hi una fulla de llorer, el tros verd del porro, a bullir, amb oli sal, i una mica de pebre, fer una mica brou.
Desfer el rap ja bullit, trinxar les gambes fregides, i els palets de cranc, ven petites.
Agafar les dues llesquetes de pa de motlle, sense crosta, i estovar-les amb llet escorre-les, i barrejar-les amb el peix ja trinxat, tot ven aixafat, amb una forquilla.
Sufragi la ceba trinxades, i el porro, amb la mantega, afegir-hi el peix, el pernil ven trinxat, i el pa esmicolat, les dues cullerades de tomàquet concentrat, i ruixar-ho amb el brandi.
Salpebrar, Donar-hi unes voltes, que es quedi tot ven barrejat.
Omplir les conxes alb aquest farcit, ( si no es tenen conxes, es pot fer amb cassoletes de fang )
A sobre fer una beixamel, no massa espessa, meitat de llet, i meitat de brou de peix, posar-hi formatge ratllat i al forn que es faci ros.
La beixamel, si es vol es pot fer tota amb llet, però és més gustosa, barrejant, la llet amb el brou de peix.
Etiquetes::
MARISC
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada