VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 19 de juny del 2018

PASTÍS DE IOGURT GREC, I LLIMONA




50 grams de sucre

5 fulles de gelatina

El suc de 2 llimones

6 iogurts grec

2 cullerades de melmelada al gust

Poseu les fulles de gelatina amb aigua freda

 per hidratar-les, de 15 a 20 minuts.

Pinteu molt finament el motlle amb unes gotes d’oli de gira-sol.

 Escorreu  el suc de les llimones, i coleu-lo.
Reserveu.

Poseu els iogurts en un bol, passat el temps de hidratació de les fulles de gelatina, procediu a escalfar el suc de les llimones al microones o be al foc, tan punt estigui calent, afegiu-li les fulles ben escorregudes d’aigua i remeneu el contingut fins que estiguin ben dissoltes, afegiu el sucre torneu-lo a remenar.

Procediu afegir el suc al bol del iogurt i remeneu a un batedor de ma tota la barreja fins que quedi com una crema; disposeu la barreja al motllo, tapat amb paper film o amb la tapa del seu motlle; i deixeu-lo refredar a la nevera un mínim de 4 hores o millor un dia per altra.


Per donar un toc de color podeu afegiu-li unes cullerades de melmelada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada