VIQUI
Seguidors
dimarts, 22 de maig del 2018
POLLASTRE FARCIT - 1
-Un pollastre gros
- 12 pomes que no siguin golden ( Les pomes és optatiu )
– ¾ de k. De carn picada
– 300 gr. de cansalada viada
– 200 gr. de pa remullat i escorregut, amb aigua
– 2 cebes
– 3 o 4 pastanagues
– un got de vi blanc
– 2 copes de Jerez sec
– oli – alls
– julivert – i farigola.
A una cassola amb l’oli fred i posar-hi la carn picada, els alls, el julivert, la cansalada ben trinxada, el pa remullat i el xerès, els dos ous crussos tot ben amassat amb l’oli fred, farcir el pollastre i posar-lo a coure amb una safata.
Quan estigui mig cuit posar-hi la ceba les pastanagues, els alls, el tomàquet, la farigola i anar mullant-lo amb el vi i si fes falta afegir-hi brou. Quan estigui cuit passar la salsa pel mini pimmer i posar-la sobre el pollastre.
Acompanyar de les pomes fetes al forn
Etiquetes::
POLLASTRE
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada