Seguidors

dimarts, 22 de maig de 2018

POLLASTRE FARCIT - 1


-Un pollastre gros

 - 12 pomes que no siguin golden ( Les pomes és optatiu ) 

– ¾ de k. De carn picada

 – 300 gr. de cansalada viada

 – 200 gr. de pa remullat i escorregut, amb aigua

 – 2 cebes 

– 3 o 4 pastanagues

 – un got de vi blanc

 – 2 copes de Jerez sec 

– oli – alls

 – julivert – i farigola.

A una cassola amb l’oli fred i posar-hi la carn picada, els alls, el julivert, la cansalada ben trinxada, el pa remullat i el xerès, els dos ous crussos tot ben amassat amb l’oli fred, farcir el pollastre i posar-lo a coure amb una safata.

 Quan estigui mig cuit posar-hi la ceba les pastanagues, els alls, el tomàquet, la farigola i anar mullant-lo amb el vi i si fes falta afegir-hi brou. Quan estigui cuit passar la salsa pel mini pimmer i posar-la sobre el pollastre.

Acompanyar de les pomes fetes al forn

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada