VIQUI

VIQUI

Seguidors

dissabte, 12 de maig del 2018

COLIFLOR AL FORN





INGREDIENTS 

Una coliflor no massa grossa

Una pastilla de brou de verdura

Oli - mantega

Sal – pebre

Una ampolleta petita de crema de llet

Una ceba petita

Un trosset de formatge blau

Una cullerada de farina ( segons el gran que sigui la coliflor)

Formatge ratllat

Separar els ramets de la coliflor i bullir-los ( no massa) amb la pastilla de brou de verdures, l’aigua justa que els cobreixi, i sal, amb cura per la pastilla. 

S’ha de procurar que quedin els ramets ven sencer.

Ratllar la ceba i posar la meitat d’oli de girasol, i la meitat de mantega, i estofar-la sense que es faci rossa.

 Salpebrar, i afegir-hi el formatge blau, i quan s’hagi desfet, posar-hi la farina perquè es cogui un mica, i posar-hi la crema de llet, i afegir – hi el brou del de bullir la coliflor que necessiti,  fins que quedi la beixamel ven fina.

Untar una plata o safata d’anar al forn, i posar-hi la coliflor ven posada.

Cobrir-ho amb la beixamel, i espolsar-hi bastant formatge ratllat per sobre, i uns petits tossets de mantega, i posar-ho al forn a daurar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada