INGREDIENTS
Una coliflor no massa grossa
Una pastilla de brou de verdura
Oli - mantega
Sal – pebre
Una ampolleta petita de crema de llet
Una ceba petita
Un trosset de formatge blau
Una cullerada de farina ( segons el gran que sigui la coliflor)
Formatge ratllat
Separar els ramets de la coliflor i bullir-los ( no massa) amb la pastilla de brou de verdures, l’aigua justa que els cobreixi, i sal, amb cura per la pastilla.
S’ha de procurar que quedin els ramets ven sencer.
Ratllar la ceba i posar la meitat d’oli de girasol, i la meitat de mantega, i estofar-la sense que es faci rossa.
Salpebrar, i afegir-hi el formatge blau, i quan s’hagi desfet, posar-hi la farina perquè es cogui un mica, i posar-hi la crema de llet, i afegir – hi el brou del de bullir la coliflor que necessiti, fins que quedi la beixamel ven fina.
Untar una plata o safata d’anar al forn, i posar-hi la coliflor ven posada.
Cobrir-ho amb la beixamel, i espolsar-hi bastant formatge ratllat per sobre, i uns petits tossets de mantega, i posar-ho al forn a daurar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada