VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 6 d’abril del 2018

ESPÀRRECS







Espàrrecs de bosc ven tendres

Gambetes petites congelades

3 o 4 granets d’all

½ pastilla de brou de verdures

Un raget de vi

Un raget d’aigua

Un tall de sobrassada

Oli ( la sal molt poqueta, perquè ja hi ha la pastilla de brou)

Laminar els alls, i fregir-los una mica, afegir-hi el espàrrecs, nets i tallats petits.

A part passar les gambés per la paella amb una mica d’oli.

Deixar que es coguin una mica els espàrrecs, i quan s’hagin begut l’oli, afegir-hi el vi, l’aigua, i la pastilla de brou esmicolada amb els dits.

Deixar-los uns moments, i desfer-hi la sobrassada, donar-hi unes voltes perquè es desfaci i servir.

Les quantitats de tot és segons els espàrrecs que tingueu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada