VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 9 d’abril del 2018

CAP I POTA AMB SAMFAINA



Pebrot verd

Ceba

Tomàquet

2 grans d’all

Oli

1 gotet de vi de cuinar ( sec )

Cap i pota tallat a trossets petits

Sufragi a una paella el cap i pota una mica, i guardar-ho.

En un altre paella, fregir la ceba i els alls trinxats amb molt poquet foc.

Quan estigui transparent, posar-hi el pebrot, i deixar-ho a poc foc.

Afegir-hi el tomàquet, que pot ser de pot, i quan estigui una mica cuit posar-hi el vi.

Deixar-ho, uns moments i ja si pot posar el cap i pota que cogui uns deu minuts perquè es barregin els gustos.

La samfaina, si pot posar altres hortalisses, com carabassó, i albergínia, però a mi m’agrada només amb ceba, pebrot, i tomàquet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada