VIQUI
Seguidors
dilluns, 9 d’abril del 2018
CAP I POTA AMB SAMFAINA
Pebrot verd
Ceba
Tomàquet
2 grans d’all
Oli
1 gotet de vi de cuinar ( sec )
Cap i pota tallat a trossets petits
Sufragi a una paella el cap i pota una mica, i guardar-ho.
En un altre paella, fregir la ceba i els alls trinxats amb molt poquet foc.
Quan estigui transparent, posar-hi el pebrot, i deixar-ho a poc foc.
Afegir-hi el tomàquet, que pot ser de pot, i quan estigui una mica cuit posar-hi el vi.
Deixar-ho, uns moments i ja si pot posar el cap i pota que cogui uns deu minuts perquè es barregin els gustos.
La samfaina, si pot posar altres hortalisses, com carabassó, i albergínia, però a mi m’agrada només amb ceba, pebrot, i tomàquet.
Etiquetes::
CAP I POTA (Menuts)
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada