VIQUI
Seguidors
dilluns, 30 d’abril del 2018
CASSOLETA DE VERDURES
4 – o – 5 carxofes
3 - pastanagues no gaire grans
1 – patata
3 - grans d’all
Xampinyons laminats
Una pastilla de brou de verdura
½ gotet de vi ranci
Oli – sal
Pebre negre, i vermell, un polset de cada
Netejar, i tallar les carxofes a trossos no gaire grans.
Raspar les pastanagues, i fer-les a dau, igual que la patata.
Sufragi els alls laminats, afegir-hi, les carxofes netes, la patata, i les pastanagues talladetes a daus.
Donar-hi unes voltes i posar-hi el vi. Deixar-ho 3 o 4 minuts i posar-hi aigua calenta a la que hem desfet la pastilla de brou de verdura, just que les cobreixi.
Fregirem els xampinyons amb all i julivert, i els afegiren a la cassola, i ho deixarem bullir poc a poc, fins que estigui tot cuit.
Etiquetes::
VERDURES
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada