CUINA VIQUI

CUINA VIQUI

Seguidors

dilluns, 30 d’abril de 2018

CASSOLETA DE VERDURES




4 – o – 5 carxofes

3 - pastanagues no gaire grans

1 – patata

3 - grans d’all

Xampinyons laminats

Una pastilla de brou de verdura

½ gotet de vi ranci

Oli – sal

Pebre negre, i vermell, un polset de cada
Netejar, i tallar les carxofes a trossos no gaire grans.

Raspar les pastanagues, i fer-les a dau, igual que la patata.

Sufragi els alls laminats, afegir-hi, les carxofes netes, la patata, i les pastanagues talladetes a daus.

Donar-hi unes voltes i posar-hi el vi. Deixar-ho 3 o 4 minuts i posar-hi aigua calenta a la que hem desfet la pastilla de brou de verdura, just que les cobreixi.

Fregirem els xampinyons amb all i julivert, i els afegiren a la cassola, i ho deixarem bullir poc a poc, fins que estigui tot cuit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada