CUINA VIQUI

CUINA VIQUI

Seguidors

dimarts, 24 d’abril de 2018

BLEDES ESTOFADES




Ingredients:

- 1 kg de bledes

- 250 g de cansalada de papada

- uns quants cigrons cuits. ( podem ser de pot )

- 2 pastanagues

- 1 patata

- 1 ou

- farina

- oli

- sal

- alls

- aigua

½ gotet de vi rancí

Treure els tronxos de lês bledes, i bullir-los a part, a trossets d’uns tres dits, i guardar-los

Per començar, en una paella amb una mica d'oli salteu la cansalada i els alls laminats.

Quan estiguin dauradets, afegiu-hi la patata i la pastanaga, ja pelades i tallades ven petites com per ensaladilla i salteu-ho durant un parell de minuts.

Seguidament, afegiu-hi les fulles de bledes tallades molt petites, la sal, i saltegueu-ho tot junt durant un parell de minuts més.

A continuació, afegiu-hi una mica de farina i remeneu-ho bé.

Quan la farina estigui ben desfeta, afegir-hi el vi ranci i poseu-hi una mica d'aigua, just que les cobreixi i torneu-ho a remenar i deixeu-ho coure durant uns 5 minuts més.

Agafar els cigrons cuits. I afegir-los a les bledes

Mentrestant, en una paella amb bastan oli fregiu els tronxos de les bledes ja tindrem bullits, i els arrebossarem amb l’ou i farina, i posar-los al costat del plat per adornar

I ja per acabar, emplateu les bledes i col•loqueu-hi els tronxos arrebossats per sobre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada