VIQUI
Seguidors
dimarts, 24 d’abril del 2018
BLEDES ESTOFADES
Ingredients:
- 1 kg de bledes
- 250 g de cansalada de papada
- uns quants cigrons cuits. ( podem ser de pot )
- 2 pastanagues
- 1 patata
- 1 ou
- farina
- oli
- sal
- alls
- aigua
½ gotet de vi rancí
Treure els tronxos de lês bledes, i bullir-los a part, a trossets d’uns tres dits, i guardar-los
Per començar, en una paella amb una mica d'oli salteu la cansalada i els alls laminats.
Quan estiguin dauradets, afegiu-hi la patata i la pastanaga, ja pelades i tallades ven petites com per ensaladilla i salteu-ho durant un parell de minuts.
Seguidament, afegiu-hi les fulles de bledes tallades molt petites, la sal, i saltegueu-ho tot junt durant un parell de minuts més.
A continuació, afegiu-hi una mica de farina i remeneu-ho bé.
Quan la farina estigui ben desfeta, afegir-hi el vi ranci i poseu-hi una mica d'aigua, just que les cobreixi i torneu-ho a remenar i deixeu-ho coure durant uns 5 minuts més.
Agafar els cigrons cuits. I afegir-los a les bledes
Mentrestant, en una paella amb bastan oli fregiu els tronxos de les bledes ja tindrem bullits, i els arrebossarem amb l’ou i farina, i posar-los al costat del plat per adornar
I ja per acabar, emplateu les bledes i col•loqueu-hi els tronxos arrebossats per sobre
Etiquetes::
VERDURES
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada