Patates
Bacallà
Una ceba
2 o 3 grans d’all
Una cullerada de farina
Mitja culleradeta de pebre vermell
Mitg gotet de vi de cuinar sec
Oli – sal - pebre
Posar el bacallà a trossos amb remull la nit abans
En una cassola sufragi primer l’all laminat, (amb cura, perquè no es cremi) i seguidament ja posar-hi la ceba trinxada.
Deixar-ho estofar una mica, afegir-hi el vi, el pebre vermell, i la farina.
Deixar-ho una miqueta, i posar-hi les patates mal tallades, remoure-ho bé i a sobre posar-hi el bacallà.
Cobrir-ho d’aigua justet que ho cobreixi, i moure-ho amb cura de que no es desfaci el bacallà.
Mitg gotet de vi de cuinar sec
Oli – sal - pebre
Posar el bacallà a trossos amb remull la nit abans
En una cassola sufragi primer l’all laminat, (amb cura, perquè no es cremi) i seguidament ja posar-hi la ceba trinxada.
Deixar-ho estofar una mica, afegir-hi el vi, el pebre vermell, i la farina.
Deixar-ho una miqueta, i posar-hi les patates mal tallades, remoure-ho bé i a sobre posar-hi el bacallà.
Cobrir-ho d’aigua justet que ho cobreixi, i moure-ho amb cura de que no es desfaci el bacallà.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada