VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 8 de març del 2018

PATATES AMB BACALLÀ



Patates

          

Bacallà

    Una ceba

2 o 3 grans d’all

     Una cullerada de farina

    Mitja culleradeta de pebre vermell

    Mitg gotet de vi de cuinar sec

    Oli – sal - pebre

Posar el bacallà a trossos amb remull la nit abans

En una cassola sufragi primer l’all laminat, (amb cura, perquè no es cremi) i seguidament ja posar-hi la ceba trinxada.

  Deixar-ho estofar una mica, afegir-hi el vi, el pebre vermell, i la farina.

 Deixar-ho una miqueta, i posar-hi les patates mal tallades, remoure-ho bé i a sobre posar-hi el bacallà.

  Cobrir-ho d’aigua justet que ho cobreixi, i moure-ho amb cura de que no es desfaci el bacallà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada